• Vi tilbyder alt indenfor bogholderi FOR SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

    Vi har kompetencerne til at overtage hele jeres bogholderi eller dele af det.

    Ring på 29 71 17 10 - eller tryk her

Bogholderi

Ved at vælge os som bogholderi, kan I forvente:

Bogføring til tiden

Vi er grundige, men får jeres bogføring færdig til tiden.

Retvisende bogføring

Jeres bogføring vil være i overensstemmelse med bogføringsloven.

Et korrekt beslutningsgrundlag

I vil kunne træffe økonomiske beslutninger på et retvisende grundlag.

Finanzia som jeres bogholderi

Det er helt op til jer, hvor meget eller hvor lidt vi skal lave. Skulle I have behovet, så har vi ressourcerne til at holde styr på alle jeres bilag, ind- og udbetalinger, herunder debitor- og kreditorfakturaer, samt løn og meget andet. Derudover, så kan vi sparre med jer om økonomiske beslutninger og rapportere omkring jeres samlede resultat og likviditet. Alt dette kan vi gøre både hos jer eller fra vores eget kontor.

Vores primære mål er, at det skal kunne ses på jeres bundlinje.

Anbefalinger fra kunder

Marianne er dygtig og rigtig hurtig til at sætte sig ind i vores procedurer, og måder at gøre tingene på. Det er derfor nemt at starte et samarbejde op, og der er hurtigt styr på bogholderiet – også selvom Faurschou ApS som international kunstinstitution, ikke er et bogholderi, som man ser flest. Finanzia udviser altid stor fleksibilitet, både i for hold til de opgaver der skal løses – og de tidspunkter de skal løses på.

Kim Jensen fra Finanzia har været og er stadig en rigtig god hjælp i forbindelse med bogføring, regnskab og skat. Det betyder meget, at jeg har fået hurtigt svar på mine spørgsmål, så jeg kunne komme videre. Jeg har fuld tillid til, at han klarer alt omkring regnskabet, så jeg kan koncentrere mig om at drive en forretning, og være der for mine kunder. Ligesom jeg også føler, at han er der for mig som kunde.

Samarbejdet med Kim er nemt og enkelt – og uden bekymringer. Jeg giver derfor Finanzia mine bedste anbefalinger.

Jeg har siden februar, 2016 arbejdet sammen med Kim Jensen / Finanzia ApS, hvor Kim Jensen har haft ansvaret for bogholderiet af et af ecoXpac A/S’s datterselskaber.

Dette samarbejde har forløbet rigtigt godt. Kim Jensen er omhyggelig, særdeles kompetent og leverer altid et rigtigt god stykke arbejde inden for bogholderi og lønbehandling, og jeg vil gerne anbefale at indlede et samarbejde med Kim Jensen / Finanzia ApS.

Har I brug for andre regnskabsløsninger?

ÅRSREGNSKAB

Finanzia tilbyder små og mellemstore virksomheder gode, billige og innovative bogholderi- og regnskabsløsninger.

Vi sørger for, at jeres årsregnskab er retvisende og indsendt til tiden, så I kan bruge det som et effektivt ledelsesværktøj.

ØKONOMICHEF

Finanzia tilbyder små og mellemstore virksomheder gode, billige og innovative bogholderi- og regnskabsløsninger.

Vi kan tilbyde jer en erfaren økonomichef for en kortere eller længere periode i det antal timer, som I ønsker.

ANDRE BEHOV?

Finanzia tilbyder små og mellemstore virksomheder gode, billige og innovative bogholderi- og regnskabsløsninger.

Vi kan tilbyde meget.
Kontakt os, så finder vi en god løsning, som der passer til netop jeres behov.

Hvem er Finanzia

Hos Finanzia mener vi, at små og mellemstore danske virksomheder mangler gode, billige og innovative bogholderi- og regnskabsløsninger, der kan skabe bedre resultater på bundlinjen. Typisk, kan vi spare vores nye kunder over 30%.

Responsiv tilgang

Om dagen eller om aftenen. Hos jer eller hos os. Vi er der, når I har brug for det. Vi leverer hurtig og præcis kommunikation. Når I har spørgsmål, så forventer I et svar – hurtigt.

Innovative løsninger

Revisions- og regnskabsbranchen er ikke fulgt med udviklingen. Vi gør op med dette og leverer tidssvarende digitale løsninger til gavn for jeres økonomi.

Proaktiv sparring

Vi vil det bedste for jeres virksomhed. Vi kommer derfor uopfordret med råd og vejledning til, hvordan I får bedre resultater på bundlinjen.

Vores bogholderi priser
Vi tilbyder priser både efter antal bilag og efter medgået tid

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 29 71 17 10

eller