Kontakt os i dag på: 29 71 17 10 eller kj@finanzia.dk

Bogføring timepris

Hurtig og effektiv bogføring.

Bogholder timepris

En hurtig søgning i Google vil vise dig, at en bogholders timepris kan variere meget. Men en ting er, hvad en bogholder tager i timen for bogføring, en anden er, hvor hurtig og effektiv denne person er. 

Vi er effektive

Vi går højt op i at effektivisere, digitalisere og automatisere din bogføring. Vi gør det for at reducere tidsforbruget og for at eliminere fejl. Dette gør, at vi faktisk er en ret billig bogholder sammenlignet med mange andre bogholdere, da vores tidsforbrug ofte er væsentlig lavere.

Bogføring timepris

595 kr. pr. time ekskl. moms
  • En tidseffektiv bogholder
  • Fokus på automatisering og tidsreduktion
  • Udnyttelse af effektive digitale værktøjer

En bogholder koster 595,- i timen. Du bør dog ikke kun se på prisen, men også effektiviteten. Vi går højt op i at effektivisere vores arbejde med digitale værktøjer, så vi derved bruger færre timer på opgaven.

Det koster 595,- ekskl. moms. pr. time. Den samlede pris afhænger af, hvor stor opgaven er. Du kan uforpligtende få et tilbud på opgaven, hvor vi estimere antallet af timer. Vi tilbyder også bogføring til fastpris.

Bogholderiet bruges til at sikre, at din virksomheds bogføring er lavet korrekt efter reglerne. Bogholderiet holder styr på din virksomheds indtægter og udgifter, herunder også moms samt løn. 

Vores timepris er 595,- ekskl. moms. Men vi giver gerne et fast tilbud pr. bilag. Du kan se en fast pris på vores regnskabsassistance her.

Bruger du, ligesom mange andre, unødvendigt med tid og penge på dine regnskabsopgaver?

Hvad hvis du kunne undgå unødig tids- og pengeforbrug?

Bestil en gratis og uforpligtende gennemgang af dit bogholderi, så får du konkrete råd til, hvordan du kan effektivisere netop dit bogholderi, så du sparer både tid og penge.

Det er 100% uforpligtende