Kontakt os i dag på: 29 71 17 10 eller kj@finanzia.dk

Ekstern økonomichef

Vi er ekstern økonomichef for små og mellemstore virksomheder. 

Vores tilbud er altid helt uforpligtende – og du må gerne være nysgerrig.

Der er mange fordele ved at have en ekstern økonomichef tilknyttet.

En ekstern økonomichef giver jer få forpligtelser, men også en masse fleksibilitet. I modsætning til en fastansat økonomichef, så får i med en ekstern økonomichef muligheden for at skalere både op og ned, så I får mest muligt ud af den pågældende økonomichefs erfaring og kompetencer på de tidspunkter, hvor det er relevant for jer.

Det er fleksibelt at få en ekstern økonomichef fra Finanzia

Hos os, så kan du kan også selv vælge, hvor ofte du vil bruge økonomichefen. Vi går meget op i, at vi laver en aftale, der passer til dit behov. Derfor er det også helt op til dig, om du ønsker en fast aftale, hvor I har økonomichefen nogle faste dage og timer, eller om I ønsker en mere fleksibel løsning med fokus på ad hoc opgaver. Vi har hverken minimums eller maksimums krav til, hvor mange timer vores aftale skal lyde på.

Vi tilbyder ekstern økonomichef som:

Hvad kan en økonomichef hjælpe med?

Som leder i en virksomhed har du nok at se til. En økonomichef kan overtage de økonomiske opgaver, så du får tid til andre opgaver. I økonomichefen får du nemlig en højre hånd, som har styr på din virksomheds økonomi, og som kan vejlede dig i økonomiske beslutninger. 

Nogle typiske opgaver for en økonomichef kunne være:

  • Udarbejdelse og opfølgning på budgetter
  • Månedsafslutning og opfølgninger
  • Periode- og årsregnskaber
  • Analyse 
  • Ledelsesrapportering

Hvad er forskellen mellem en økonomichef og en regnskabschef?

Selvom økonomichef og regnskabschef er ret ens, så er der dog en smule forskel.

Hos Finanzia opdeler vi det således:

  • En økonomichef budgetterer, laver månedsafslutninger, månedsopfølgninger og periode- og årsregnskaber og aflægger rapporter til ledelsen – der er meget fokus på analyse og forståelse af økonomien i virksomheden.
  • En regnskabschef er ofte mere teknisk og bidrager mere til selve udarbejdelsen af regnskabet og i lidt mindre grad til selve analysen af tallene. Lidt firkantet så kan man også sige, at en regnskabschef typisk vil se på, hvad tallene er nu, og hvordan de var før, hvorimod en økonomichef opgave er at se på tallene nu og planlægge fremtiden.

Men hos Finanzia behøver du ikke at tænke over forskellen – det er vores opgave at matche dig med de kompetencer, som kan løse din udfordring. 

Nysgerrig efter prisen for en økonomichef?

En økonomichef fra Finanzia kan hurtigt have tjent sig hjem, se vores pris og se hvad vi kan tilbyde.

Bruger du, ligesom mange andre, unødvendigt med tid og penge på dine regnskabsopgaver?

Hvad hvis du kunne undgå unødig tids- og pengeforbrug?

Bestil en gratis og uforpligtende gennemgang af dit bogholderi, så får du konkrete råd til, hvordan du kan effektivisere netop dit bogholderi, så du sparer både tid og penge.

Det er 100% uforpligtende