Kontakt os i dag på: 29 71 17 10 eller kj@finanzia.dk

Årsregnskab

Vi udarbejder årsregnskaber for små og mellemstore virksomheder. 

Vores tilbud er altid helt uforpligtende – og du må gerne være nysgerrig.

Få hjælp til årsregnskabet

Små og mellemstore virksomheder benytter os til at hjælpe dem med udarbejdelse af årsregnskab – uanset, om det skal gives videre til revisor eller blot afsluttes.

Vores erfaring og ekspertise med årsregnskaber spænder bredt. Vi kan derfor hjælpe små og mellemstore virksomheder indenfor mange forskellige brancher med at få afsluttet deres årsregnskab.  

Korrekt årsregnskab til tiden

Vi kender lovene, reglerne og kravene for jeres virksomhed og går højt op i at levere et korrekt årsregnskab til tiden.

Med eller uden fravalg af revision

Vi kan hjælpe dig med at få udarbejdet dit årsregnskab, uanset om du har fravalgt revision eller ej. Er du i tvivl, om du kan eller bør fravælge revision, så hjælper vi dig gerne med at træffe beslutningen. Du kan evt. læse mere på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Årsregnskab for selskaber

Har du et selskab – enten med eller uden revision, så kan vi hjælpe dig med at få udarbejdet årsregnskabet.

Årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder

Har du en enkeltmandsvirksomhed, så kan vi hjælpe dig med at få udarbejdet dit årsregnskab og få udfyldt din selvangivelse.

Årsregnskab baseret på jeres eller vores bogføring

Vi kan hjælpe jer med mere end blot at afslutte jeres årsregnskab, hvis I ønsker dette. Vi kan udarbejde årsregnskabet baseret på jeres egen bogføring, men vi kan også stå for jeres daglige bogføring. Derudover så kan vi sparre med jer om fremtidige økonomiske beslutninger og meget andet.

Vi laver billige årsregnskaber, fordi vi er effektive

Det er vigtigt for os, at kvaliteten er i top, og vi eliminerer spildtid og fejl. Det holder vores arbejdstid nede og giver dig priser, der er til at betale. Derfor benytter vi tidssvarende digitale værktøjer, når vi laver dit årsregnskab.

Trænger din værktøjskasse til en opdatering, så hjælper vi gerne med at effektivisere dit bogholderi, så du hurtigt og nemt kan få udarbejdet dit årsregnskab.

Nysgerrig efter prisen for et årsregnskab?

Sammenligner du vores priser med andre bogholdere, så vil du også opdage, at vores priser for udarbejdelse af årsregnskaber er meget konkurrencedygtige.

Bruger du, ligesom mange andre, unødvendigt med tid og penge på dine regnskabsopgaver?

Hvad hvis du kunne undgå unødig tids- og pengeforbrug?

Bestil en gratis og uforpligtende gennemgang af dit bogholderi, så får du konkrete råd til, hvordan du kan effektivisere netop dit bogholderi, så du sparer både tid og penge.

Det er 100% uforpligtende