Kontakt os i dag på: 29 71 17 10 eller kj@finanzia.dk

Rådgivning pris

Controlling, analyser og sparring

Controlling

Som controller har vi primært fokus på økonomistyring. Vi kontrollerer, at økonomien følger planen og holder budgettet f.eks. i forbindelse med projekter, produktion eller daglig drift.

Analyser

Vi beregner og analyserer din virksomheds nøgletal, vi graver og finder svar, som kan give dig indsigt i din virksomheds økonomi, så du kan træffe fornuftige økonomiske beslutninger. 

Sparring

Vores sparring skal bidrage til at skabe værdi for dig. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dit behov, så vi kan hjælpe dig der, hvor det giver mest værdi for dig og din virksomhed.

Rådgivning der optimerer din virksomheds økonomi

Alle kan få brug for rådgivning, uanset om du drømmer om din egen virksomhed, eller du er en del af en større international virksomhed. Ingen er ens, nogle har bare brug få små generelle råd og vejledninger, hvor andre har brug for råd, der bygger på dybdegående analyser. Uanset din situation og behov for rådgivning, så kan vi hjælpe dig. Vi hjælper virksomheder med at få mest muligt ud af deres penge, så det kan ses på bundlinjen.

Rådgivning pris

Controlling, analyse og sparring
925 kr. Pr. time ekskl. moms
  • Dedikeret til din problemstilling
  • Fokus på at skabe værdi for dig og din virksomhed
  • Betal kun for de timer du reelt har brug for

Bruger du, ligesom mange andre, unødvendigt med tid og penge på dine regnskabsopgaver?

Hvad hvis du kunne undgå unødig tids- og pengeforbrug?

Bestil en gratis og uforpligtende gennemgang af dit bogholderi, så får du konkrete råd til, hvordan du kan effektivisere netop dit bogholderi, så du sparer både tid og penge.

Det er 100% uforpligtende