Kontakt os i dag på: 29 71 17 10 eller kj@finanzia.dk

Lønadministration

Vi laver lønadministration for små og mellemstore virksomheder. 

Vores tilbud er altid helt uforpligtende – og du må gerne være nysgerrig.

Lønbureauet Finanzia

Små og mellemstore virksomheder benytter os, som deres lønbureau. Vi sørger for, at regler bliver overholdt, så dine medarbejdere får udbetalt korrekt løn til tiden. Vores erfaring og ekspertise som lønbureau spænder bredt. Vi kan derfor hjælpe små og mellemstore virksomheder indenfor mange forskellige brancher.  

Lønbehandling

Sammen med dig fastsætter vi proceduren for din virksomheds lønbehandling, og om lønnen f.eks. skal køres månedsvist eller hver 14. dag. Herefter udarbejder vi løbende løn og lønseddel til dine medarbejdere på baggrund af godkendte lønoplysninger. 

Digitalt lønbogholderi

Har du endnu ikke effektiviseret din lønadministration ved at digitalisere dit lønbogholderi, så kan vi hjælpe med dette. Vores lønbogholdere har hjulpet mange virksomheder med at transformere deres lønbehandling over til effektive digitale arbejdsgange, der øger kvaliteten og minimerer tidsforbruget.

Vi er velbevandrede i effektive digitale lønsystemer

Som lønbureau benytter vores lønningsbogholdere mange forskellige lønsystemer. Vores erfaring fortæller os, at nogle er bedre end andre, men at det afhænger af virksomheden. Når du bliver kunde hos os, så sikrer vi, at du benytter det digitale lønsystem, der passer til dig og din virksomheds behov.

Vi er en billig lønbogholder, fordi vi er effektive

Vi er et lønbureau med lønbogholdere, der benytter tidssvarende digitale værktøjer til din virksomheds lønbehandling. Det sparer både dig og os tid, hvilket betyder, at du får en lønadministrationspris, der er til at betale. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i lønbehandlingen – vi udnytter de digitale muligheder til at eliminere fejl og effektivisere vores arbejdsgange til gavn for dig og din pengepung.

Nysgerrig efter prisen for lønadministration?

Sammenligner du vores priser med andre bogholdere, så vil du også opdage, at vores priser er meget konkurrencedygtige.

Bruger du, ligesom mange andre, unødvendigt med tid og penge på dine regnskabsopgaver?

Hvad hvis du kunne undgå unødig tids- og pengeforbrug?

Bestil en gratis og uforpligtende gennemgang af dit bogholderi, så får du konkrete råd til, hvordan du kan effektivisere netop dit bogholderi, så du sparer både tid og penge.

Det er 100% uforpligtende