Du er her: Priser

Regnskabspriser, der er til at betale.

Vi har fokus på din bundlinje.

Vores regnskabspriser er til at betale. Det er de fordi, vi benytter effektive digitale regnskabsværktøjer, der sikrer effektive arbejdsgange, som holder tidsforbruget lavt. 

Prøv os – gratis og uforpligtende.

Få en gratis gennemgang af dit bogholderi, så du kan opleve vores service. Samtidig får du idéer til, hvordan du kan optimere dine processer, så du sparer både tid og penge – det er helt gratis og uforpligtende. 

– Det er selvfølgelig gratis og uforpligtende

Regnskabspriser og ydelser

Få et bogholderi, der effektivt får lavet din bogføring korrekt og til tiden

Bogføring

Brug din tid, hvor det giver værdi for dig. Lad os om at få bogført alle dine indtægter og udgifter korrekt i dit regnskab.

aarsregnskab

Årsregnskab

Få afsluttet dit årsregnskab korrekt. Vi gennemgår din bogføring og indberetter dine tal, så ved du, at der er styr på det.

Økonomichef

Økonomichef / Regnskabschef / CFO

Få en erfaren økonomichef, regnskabschef eller CFO – Vi tilbyde både som fast aftale eller tidsbegrænset i det antal timer og dage, som I har behov for. Vi kan tilbyde både freelance, vikar, interim eller lej.

Lønadministration

Lønadministration

Slip for at bruge tid på lønudbetaling. Vi kan overtage lønkørsel og sørge for at beregne og udbetalt korrekt løn til dine medarbejdere til tiden.

Forældrekøb

Forældrekøb

Du har mange regler, der skal overholdes, når du udlejer til dit barn. Vi kan sørge for, at du overholder alle regler, når du foretager et forældrekøb. Det sparer dig både tid og problemer.

Vil du vide, hvordan du kan optimere dit bogholderi?

Bestil en gratis gennemgang af dit bogholderi.

Du vil få gode råd til, hvordan du kan effektivisere din bogføring, så du sparer både tid og penge.

Gratis og uforpligtende