Kontakt os i dag på: 29 71 17 10 eller kj@finanzia.dk

Lønadministration pris

Overhold nemt regler og lovgivning til en fast lav pris pr. lønseddel.

Fast pris pr. lønseddel

Vores pris for lønadministration er simpel og ligetil. Du betaler en fast pris pr. lønseddel – og så er der styr på lønnen.

Billig lønadministration, fordi vi er effektive

Vi er et lønbureau med lønbogholdere, der benytter tidssvarende og effektive digitale lønværktøjer, så du får en billig lønadministration. Det betyder nemlig, at både du og vi sparer tid, samtidig med at fejl bliver elimineret  – og det sparer dig penge. 

Lønbureauet Finanzia

Vores erfaring og ekspertise som lønbureau spænder bredt. Vi kan derfor hjælpe små og mellemstore virksomheder indenfor mange forskellige brancher.  

Du kan læse mere om Regnskabsfirmaet Finanzia her

Lønadministration pris

875 kr. i opstart
170 kr Fast pris pr. lønseddel.
Ekskl. moms.
  • Digitalt lønbogholderi
  • Personlig lønbogholder
  • Support når det passer dig

Simpel lønbehandling med fast pris pr. lønseddel

1.

Fastsættelse af lønbehandling

Sammen aftaler vi proceduren for din virksomheds lønbehandling. Vi aftaler blandt andet, hvor mange medarbejdere, der skal laves lønadministration for, hvor ofte lønnen skal køres f.eks. månedsvist eller hver 14. dag. Samtidig taler vi også om, om der er specielle forhold, som vi skal tage hensyn til i vores lønbehandling.

2.

Løbende lønadministrationen

Lønadministrationen bliver foretaget løbende på baggrund af godkendte lønoplysninger. Vi sørger selvfølgelig for, at du overholder de gældende love og regler, så dine medarbejdere får den korrekte løn til tiden. Har du spørgsmål, så kan du altid få fat i din personlige lønbogholder – vi har ingen faste åbningstider. Vi er tilgængelige, når du har brug for os.

Digitalt og effektivt lønbogholderi

Lønadministration pris

For at vi kan tilbyde dig en fast pris pr. lønseddel, så er det vigtigt, at du har et effektivt og digitaliseret lønbogholderi. Har du ikke dette, så hjælper vi dig igang med det. Vores lønbogholdere har hjulpet mange virksomheder med at transformere deres lønbehandling over til mere effektive digitale arbejdsgange, der øger kvaliteten ved at eliminere fejl og reducere tidsforbruget, så du kan få en fast lav pris på lønadministration.

Bruger du, ligesom mange andre, unødvendigt med tid og penge på dine regnskabsopgaver?

Hvad hvis du kunne undgå unødig tids- og pengeforbrug?

Bestil en gratis og uforpligtende gennemgang af dit bogholderi, så får du konkrete råd til, hvordan du kan effektivisere netop dit bogholderi, så du sparer både tid og penge.

Det er 100% uforpligtende