Kontakt os i dag på: 29 71 17 10 eller kj@finanzia.dk

Finanzia - Bogholder i Tune

Klar til at tale med en bogholder i Tune,
som faktisk vil dig det bedste?

Bogføring | Løn | Årsregnskab
… og meget andet

Åbningstider i Tune

Vi ikke er som mange andre bogholdere, vi vil faktisk gerne bidrage aktivt til dig og din virksomheds succes. Det skal være nemt, at få fat i os. Derfor, har vi ingen faste åbningstider – kontakt os, når det passer dig – uanset, om du er eksisterende kunde eller blot nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde.

Find vej til Finanzia i Tune

Lidt om Finanzia – bogholder i Tune

Bogholderfirmaet Finanzia har hovedkontor i Tune, men har også en afdeling i København. Herfra (eller hos dig) hjælper vi med at drive og udvikle dit digitale bogholderi. De digitale værktøjer gør det nemt og hurtigt for både dig og os at arbejde med dit regnskab. Det betyder, at du hurtigt kan få opdateret dit regnskab, afregnet moms, indleveret dit årsregnskab og udbetalt løn til dine medarbejdere og meget andet – alt sammen korrekt og til tiden samtidig med, at vores arbejdstid holdes nede og dermed også prisen.

En proaktiv bogholder

Du får en bogholder, som er engageret i din virksomheds succes. Derfor bruger vi vores viden til at komme med uopfordret råd og vejledning, som vi mener kan skabe værdi for dig.

En digital bogholder

Du får en bogholder, der udnytter de digitale muligheder. Når du er kunde hos os, så hjælper vi dig med at implementere effektive digitale værktøjer, da vi ved, at det sparer dig for både tid og penge.

En responsiv bogholder

Du får en bogholder, der prioriterer, at være nem at få fat på og som altid svarer hurtigt, så du kan få svar på dine spørgsmål og henvendelser uden at skulle vente unødigt længe på svar.

Du kan læse mere om bogholderfirmaet Finanzia her.

Finanzia i Tune tilbyder

Hos vores bogholder i Tune tilbyder vi blandt andet hjælp til:

Bogføring

Bogføring

Du kan få en bogføring til fast pris eller betale pr. time. Det er op til dig, hvor lidt eller hvor meget af bogføringen, vi skal stå for.
Læs om bogføring

Årsregnskab

Årsregnskab

Uanset, om årsregnskabet afsluttes og gives videre til din godkendte revisor eller blot indberettes, så kan vi hjælpe.
Læs om årsregnskab

Lønadministration

Lønadministration

Vi sørger for at dine medarbejdere får udbetalt korrekt løn til tiden og at alle regler er overholdt.
Læs om lønadministration

Økonomichef

Økonomichef

I økonomichefen kan du få en højre hånd, som holder styr på din virksomheds økonomi. Det er op til dig, hvor ofte og i hvor lang tid - du har fuld fleksibilitet.
Læs om økonomichef

Regnskabschef

Regnskabschef

En regnskabschef kan overtage de regnskabsmæssige opgaver, så du får tid til andre opgaver. Det er op til dig, hvor ofte og i hvor lang tid - du har fuld fleksibilitet.
Læs om regnskabschef

Forældrekøb

Forældrekøb

Vores forældrekøbspakke indeholder alt, du og dit barn behøver for at overholde kravene til forældrekøb.
Læs om forældrekøb

Mangler du en bogholder i eller nær Tune?

Få en gratis gennemgang af dit bogholderi, hvor vi giver dig idéer til, hvordan du kan optimere dine bogholderiprocesser,
så du sparer unødig tid og penge.

Selvfølgelig gratis og uforpligtende

Bruger du, ligesom mange andre, unødvendigt med tid og penge på dine regnskabsopgaver?

Hvad hvis du kunne undgå unødig tids- og pengeforbrug?

Bestil en gratis og uforpligtende gennemgang af dit bogholderi, så får du konkrete råd til, hvordan du kan effektivisere netop dit bogholderi, så du sparer både tid og penge.

Det er 100% uforpligtende