Kontakt os i dag på: 29 71 17 10 eller kj@finanzia.dk

Bogføring

Vi tilbyder alt indenfor bogholderi til små og mellemstore virksomheder. 

Vores tilbud er altid helt uforpligtende – og du må gerne være nysgerrig.

Finanzia som jeres bogholderi

Vi kan varetage hele jeres bogholderi, bogføring og regnskab, men vi kan også stå for dele af det. Vi har både erfaringen og ressourcerne til at holde styr på alle jeres bilag, ind- og udbetalinger, herunder debitor- og kreditorfakturaer, årsregnskab, samt løn og meget andet. Derudover så kan vi rådgive og vejlede jer om økonomiske beslutninger samt rapportere omkring jeres samlede resultat og likviditet. Alt dette kan vi gøre både hos jer eller fra vores eget kontor. 

Simpel og nem digital bogføring af bilag

1.

Du tager et billede af dit bilag med vores app eller uploader det til vores system
Vi hjælper dig i gang, så du ved præcis, hvordan du bruger appen og systemet – det er super nemt. Skulle der opstå spørgsmål, så kontakter du os blot, så vi kan hjælpe dig videre.

2.

Vi bogfører bilaget
Vi modtager bilaget i systemet. For de fleste bilag skal vi blot tjekke op på, om de automatisk er bogført og afstemt korrekt, andre skal vi manuelt ind og bogføre det rigtige sted. Vi følger med i, om banken er afstemt korrekt, og om der mangler bilag.

Vejen mod automation – det digitale bogholderi

Er dit bogholderi endnu ikke digitalt automatiseret, så kan vi hjælpe dig. Når vi indleder et samarbejde med dig, så gennemgår vi altid din bogføringsproces, så den bliver fuld opdateret med de bedste bogføringsværktøjer på markedet. Vi holder os opdateret på, hvad der sker på den digitale front inden for regnskab, så vi løbende kan implementere de nye digitale bogføringsværktøjer, der vil optimere og forbedre dit bogholderi.

Er vi en billig bogholder?

Selvom vi tilbyder billig bogføring, så er vores kvalitet i top. Vi hopper ikke over, hvor gærdet er lavest, men i stedet benytter vi tidssvarende digitale værktøjer, der eliminerer fejl og effektiviserer vores tidsforbrug – og det kommer dig til gode – derfor er vi en billig bogholder.

Bruger du, ligesom mange andre, unødvendigt med tid og penge på dine regnskabsopgaver?

Hvad hvis du kunne undgå unødig tids- og pengeforbrug?

Bestil en gratis og uforpligtende gennemgang af dit bogholderi, så får du konkrete råd til, hvordan du kan effektivisere netop dit bogholderi, så du sparer både tid og penge.

Det er 100% uforpligtende