Kontakt os i dag på: 29 71 17 10 eller kj@finanzia.dk

Hvad koster bogføring?

Der er ikke et ensidigt svar på, “hvad koster bogføring”. Hvad en bogholder koster, og dermed tager for bogføring, kan være meget forskelligt og vil typisk afhænge af arbejdets omfang (f.eks. om der også skal laves løn, moms, skat osv.) og bogholderens erfaring. Antallet af bilag og typen af bilag spiller også en stor rolle i prisen på bogføring.

Se regnskabspriser her

Indholdsfortegnelse

Pris på bogføring

Hvad en bogholder koster afhænger også af, hvordan bogholderen vælger at prisfastsætte opgaver f.eks. timepris, pris pr. bilag eller fastpris.

Timepris

Timepriser varierer, men det gør kvalitet og effektivitet også. Det er typisk ikke altid hensigtsmæssigt at gå efter den laveste timepris alene. Er du i gang med at indsamle tilbud fra bogholdere, så spørg evt. også ind til en fastpris, så du kan sammenligne bogholdernes forventede tidsforbrug og deres faste priser.

Se bogføring timepris her

Pris pr. bilag

Det kan være svært for en bogholder at give en pris pr. bilag. Det skyldes at nogle af din virksomheds bilag er hurtige at registrere, hvor andre tager en hel del tid.

Fastpris

Flere bogholdere er begyndt at tilbyde pakkepriser, så du for et fast beløb om måneden kan få lavet din bogføring. Typisk vil bogholderen gerne kende til dine forhold, før de binder sig til en fast pris, så det stadig give mening for begge parter, selvom du får flere bilag end aftalt.

Se eksempel på fast pris på bogføring

Den nye bogføringslov – krav til digitalt bogholderi og regnskab

Med den nye bogføringslov så skal du og din bogholder bogføre virksomhedens bilag digitalt. Det er dog en fordel for dig, at du får et digitalt bogholderi. Dine udgifter og tidsforbrug vil blive mindre, da det minimerer fejl og effektiviserer din og din bogholders hverdag. Du kan dermed hurtigere få lavet din virksomheds bogføring og årsregnskab.

Du bør kontakte os, hvis du i tvivl, om du lever op til den nye bogføringslov.

Vi kan hjælpe dig med at få en effektiv digital regnskabsproces. Det er en af vores spidskompetencer som bogholder for små og mellemstore virksomheder. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på at varetage f.eks. bogføring, løn og moms for dig og din virksomhed.

Kontakt os for en gratis gennemgang af dit bogholderi.

Spar penge på dit regnskab med digital bogføring

Når du optimerer din digitale bogføring, så sparer du meget tid og dermed mange penge. Meget kan automatiseres, så både du, dine medarbejdere og din bogholder får en mere effektiv hverdag, hvor der ikke bruges unødvendig tid – og det giver en stor besparelse.

Skal du bruge en godkendt revisor

I mange tilfælde er der ikke behov for en godkendt revisor (registrerede og statsautoriserede revisorer) medmindre, du er en større virksomhed eller har behov for erklæringer. De godkendte revisorer koster typisk også væsentlige mere end en bogholder. Samtidig er det sjældent, at en godkendt revisor vil bogføre dine bilag, afregne virksomhedens moms eller lave løn for virksomhedens ansatte. De plejer at overlade det til en bogholder eller elev, de har ansat. Du kan derfor gøre bogholderiet billigere ved at benytte en bogholder fremfor en godkendt revisor, uden at kvaliteten bliver dårligere.

Vælg det rette regnskabsprogram

Når du digitaliserer dit bogholderi, så er valg af det rette regnskabsprogram helt essentielt. Det har direkte indflydelse på, hvad bogføring koster dig i tid, penge og fejl, uanset om du vælger selv at lave dit regnskab eller benytte en bogholder til at lave bogføringen for din virksomhed.

Det regnskabsprogram, du vælger, skal leve op til den nye bogføringslov og skal kunne spare dig tid ved at integrere med værktøjer, der effektiviserer din og din bogholders hverdag. Formålet er at holde dit bogholderi så effektivt som muligt, så bogføringen og regnskabet generelt vil koste dig mindre.

Vi kan hjælpe dig med at vælge det eller de regnskabsprogrammer, der passer til netop dit behov, så du lever op til den nye bogføringslov og får et mere effektivt bogholderi.

Få en gratis gennemgang af dit bogholderi med forslag til, hvordan du kan gøre det mere effektivt.

Hvis du ønsker det, så kan vi også samtidig give dig en uforpligtende pris på, hvad bogføringen vil koste, hvis du vælger os som din bogholder. Vi tilbyder både, at du kan betale efter antal timer eller fastpris.

Hvem er Finanzia

Finanzia er en bogholder med kontor i Tune og i København. Vores fokus er på at være en digital bogholder, der effektiviserer vores kunders bogholderi og regnskab. Vi vil det bedste for vores kunder, derfor er vi også proaktive i vores rådgivning, så du kan træffe bedre økonomiske beslutninger for din virksomhed.

Bruger du, ligesom mange andre, unødvendigt med tid og penge på dine regnskabsopgaver?

Hvad hvis du kunne undgå unødig tids- og pengeforbrug?

Bestil en gratis og uforpligtende gennemgang af dit bogholderi, så får du konkrete råd til, hvordan du kan effektivisere netop dit bogholderi, så du sparer både tid og penge.

Det er 100% uforpligtende