Kontakt os i dag på: 29 71 17 10 eller kj@finanzia.dk

Freelance økonomichef

Vi tilbyder at være jeres freelance økonomichef i det omfang, I har behov for. 

Vores tilbud er altid helt uforpligtende – og du må gerne være nysgerrig.

En freelance økonomichef fra Finanzia

En freelance økonomichef giver fuld fleksibilitet, og er det rigtige valg, hvis dit behov svinger. Du kan bruge denne person i de timer, som du har behov for, når du har behov for det. Typisk bliver en freelance økonomichef aflønnet pr. medgået time, for at du kan få gavn af fleksibiliteten. 

Kender du dit behov, og vil du gerne have en mere fast aftale, hvor du ved, hvad du skal betale, og hvor du også ved, hvornår og hvor ofte økonomichefen er til rådighed, så tilbyder vi også:

 • Interim økonomichef: Få en økonomichef for en fastsat periode med start- og slutdato. F.eks. til et specifikt projekt, til en periode, hvor i står uden økonomichef eller lign.
 • Vikar økonomichef: Få en økonomichef, der kan vikariere for jeres egen økonomichef. F.eks. hvis jeres økonomichef skal på barsel, er blevet akut syg, skal på orlov eller lign.
 • Lej en økonomichef: Få en økonomichef nogle faste dage/timer, hvor der ingen fast slutdato er sat for samarbejdet. F.eks. hvis det ikke kan betale sig at ansætte en fuldtidsøkonomichef, så kan i leje en økonomichef nogle faste dage om ugen/måneden.

Hvad kan en freelance økonomichef fra Finanzia?

En freelance økonomichef kan blandt andet hjælpe jer med:

 • Rapportering
 • Budgetter
 • Forecasts
 • Økonomistyring
 • Likviditetsstyring
 • Optimering af arbejdsgange og processer
 • Implementering af effektive digitale løsninger
 • Hjælp i forbindelse med køb eller salg af virksomhed
 • Kompetent rådgivning

… og meget, meget andet

Hvad er forskellen på en økonomichef og en regnskabschef? 

Hos Finanzia opdeler vi det således:  

En regnskabschef bidrager mere til udarbejdelsen af selve regnskabet og er med til at sikre, at regnskabet er i orden. Regnskabschefen ser mere på, hvad tallene er nu og her – og om de er retvisende.

En økonomichef har meget fokus på analyse og forståelse af økonomien i virksomheden. En økonomichef analyserer regnskabet og planlægger fremtiden. 

Hos Finanzia behøver du ikke at tænke over forskellen mellem en økonomichef og en regnskabschef – det er vores opgave at matche dig med de kompetencer, som kan løse din udfordring. 

Hvad gør det billigt at ha’ en freelance økonomichef fra Finanzia?

Vores freelance økonomichefer har forskellige baggrunde og erfaringsgrundlag. Men fælles for dem er, at de er dygtige og har fokus på, at deres arbejde kan ses på din bundlinje. Det kan f.eks. være, at du får implementeret billigere og mere effektive arbejdsgange og processer, du får bedre styr på likviditeten, eller du får professionel rådgivning, der enten hjælper dig til at tjene flere penge eller spare penge. Mulighederne er mange.

Nysgerrig efter prisen på en freelance økonomichef?

En økonomichef fra Finanzia kan hurtigt have tjent sig hjem, se vores pris og se hvad vi kan tilbyde.

Bruger du, ligesom mange andre, unødvendigt med tid og penge på dine regnskabsopgaver?

Hvad hvis du kunne undgå unødig tids- og pengeforbrug?

Bestil en gratis og uforpligtende gennemgang af dit bogholderi, så får du konkrete råd til, hvordan du kan effektivisere netop dit bogholderi, så du sparer både tid og penge.

Det er 100% uforpligtende