• VI TILBYDER at være jeres freelance økonomichef i det antal timer, som I har behov for.

    Få fuld fleksibilitet – uanset hvor ofte og i hvor lang tid I har behovet, så kan vi tilbyde jer en økonomichef.

    Ring på 29 71 17 10 - eller tryk her

Freelance økonomichef

Med en freelance økonomichef får I:

Fleksibilitet

En freelance økonomichef kan arbejde i det omfang, som I har behov for.

Sparring

Med en freelance økonomichef har I en kompetent sparringspartner i det daglige.

Udvikling

En freelance økonomichef kan hjælpe med at optimere og udvikle jeres virksomheds arbejdsgange og processer.

En freelance økonomichef fra Finanzia

Uanset, om jeres behov er et par gange om året, nogle timer om ugen eller noget helt tredje, så kan vi tilbyde jer en erfaren økonomichef både for en kortere eller længere periode. Også hvis I mangler kapacitet på grund af sygdom, opsigelse, nye projekter, oprydning mv.

Freelance økonomichefen kan blandt andet hjælpe jer med rapportering, budgetter, forecasts, almindelig økonomisk og likviditetsmæssig styring, optimering af arbejdsgange og processer samt implementering af effektive digitale løsninger eller hjælp i forbindelse med køb eller salg af virksomhed og meget, meget andet.

Vores primære mål er, at det skal kunne ses på jeres bundlinje.

Se vores priser for en økonomichef

Sammen aftaler vi antal dage og antal timer

Anbefalinger fra kunder

Vi opgraderede vores økonomifunktion med en interim CFO fra Finanzia. Kim har hjulpet os med omstillingen, udarbejdet rapporteringsprocedure, været tovholder på budgetter, samt sikret at bogholderiet kunne afleveres sikkert til vores revisor, og minimeret omkostningerne til dem.

Finanzia er nemme at samarbejde med, overholder de indgåede aftaler, og er dygtige og professionelle i deres løsning af opgaverne.

Vi benytter Finanzia som interim CFO én gang om ugen, til alle forefaldne CFO-opgaver. Vi har opnået en langt bedre struktur, overblik og sikkerhed i vores månedlige rapportering. Dette betyder vi hele tiden har fingeren på pulsen, og hurtigt kan ændre kurs, hvor dette er nødvendigt.

Kim er meget servicemindet, og reagerer umiddelbart på spørgsmål eller opgaver der skal løses.  Tingene er altid i orden, hvilket giver en meget stor tryghed.

Kim har været hos os i en periode på 10 måneder, hvor han har varetaget store som små opgaver i Økonomiafdelingen. Det har været opgaver spændende fra almindelige lønkørsler og -behandlinger til udarbejdelse af revisionsmateriale, materiale til årsrapport og SKAT, samt større og mindre ad hoc opgaver.

Kim har et meget behageligt og vindende væsen, og han er svær at stresse. Han går altid til opgaverne med stor seriøsitet, ligesom han altid afleverer materiale af høj kvalitet og inden for den aftalte deadline.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kim og Finanzia.

Har I brug for andre regnskabsløsninger?

BOGFØRING

Finanzia tilbyder små og mellemstore virksomheder gode, billige og innovative bogholderi- og regnskabsløsninger.

Vi kender lovene, reglerne og kravene for din virksomhed. Vi tilbyder gode priser og korrekt bogføring til tiden.

ÅRSREGNSKAB

Finanzia tilbyder små og mellemstore virksomheder gode, billige og innovative bogholderi- og regnskabsløsninger.

Vi sørger for, at dit årsregnskab er retvisende og indsendt til tiden, så du kan bruge det som et effektivt ledelsesværktøj.

ANDRE BEHOV?

Finanzia tilbyder små og mellemstore virksomheder gode, billige og innovative bogholderi- og regnskabsløsninger.

Vi kan tilbyde meget.
Kontakt os, så finder vi en god løsning, som der passer til netop dit behov.

Hvem er Finanzia

Hos Finanzia mener vi, at små og mellemstore danske virksomheder mangler gode, billige og innovative bogholderi- og regnskabsløsninger, der kan skabe bedre resultater på bundlinjen. Typisk, kan vi spare vores nye kunder over 30%.

Responsiv tilgang

Om dagen eller om aftenen. Hos jer eller hos os. Vi er der, når I har brug for det. Vi leverer hurtig og præcis kommunikation. Når I har spørgsmål, så forventer I et svar – hurtigt.

Innovative løsninger

Revisions- og regnskabsbranchen er ikke fulgt med udviklingen. Vi gør op med dette og leverer tidssvarende digitale løsninger til gavn for jeres økonomi.

Proaktiv sparring

Vi vil det bedste for jeres virksomhed. Vi kommer derfor uopfordret med råd og vejledning til, hvordan I får bedre resultater på bundlinjen.

Få et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 29 71 17 10

eller